C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOG
d i e d i m a s a l a l u
Saturday, November 7, 2009 • 10:34 AM • 0 comments
NOV 2005
mse ni aku ngh tgu result pmr.hahahaha.sbb aku skolah asrama,aku balek la awal.memg jd 1 trend unt budak3 pmr cti awl dri batch laen. :P sronok.tp sbb tlalu lme cti,aku rajin online.dan kenal la sorg mamat ni.dr utara tanah air.mle nye hubungan dr seorg kwn, sbb mse tu ade kapel masing2.hahahaha.tp ble da nk abis tahun 2006, partner2 kteorg minx ptos.

JAN 2006
so mle bulan ni,kteorg kapel.sronok xterkate.bab2 nk jmpe face-to-face,memg xpnah tercakap.cme stiap ari kteorg msg.itu pun kalo nset aku ade batri.yela.dok asrama mne leh bw nset.kalo xde batri,aku sgup kumpul dwet siling aku dlm rm5 (kwn2 aku sume kate tu kje bodo).byk tuh!bukan senang nk cari.sbb nyer mse tu aku duduk kat srawak.nk kol ke smenanjung memg cekik darah!tp syg kan,AKU SGUP!die pun sme jg.xpnah kate x bli aku suh topup. :P so xde la aku ragu2.hahahaha.in this year,mcm2 la jadi kat aku mse dok skolah ni.kalo ikot hati aku dlu,pas pmr,aku nk smbung teknik.tp sbb aku kat c2 dari form 1,ayah aku xbg.bermle la study yg tidak begitu baek unt aku.huk3~

JUN 2006
pastu ngn kaki seliuh mse men bola jaring.org tolak aku.2bulan aku CUTI2 MALAYSIA.weeeee~

OGOS 2006
aku mle kan skolah aku stelah lme bercti.byk la miss kan?2bulan beb.tp aku pun smemangnyer da x larat nk kejar subjek2 aku tuh.sbb byk sgt.ade 11 subjek.aku kejar yg minat je.that boy tu pun memg xstuju ngn pilihan aku.hubungan kteorg semakin bik & bgus.xdpt d nafikan,aku tlalu syg kan die.

OCT 2006
aku dpt berita hepi dr famili aku.stelah 8 tahun kat srawak,akhirnye kami akan kembali ke smenanjung.xsabar nk mlekan hidup muda-mudi di tempat sendiri.& lebih bermakne,kami akan bpindah ke tempat boy itu tgl,utara tanah air.when i inform that news,both of us xcited.

NOV 2006
org2 unt kemas brg2 kat umah aku smpi.byk nye la brg2 nk kemas.seigt aku ade 2 kontena.hahahhaha.end of nov,kami brangkat pulang.yg aku pasti mse tu,aku akan merindui SARAWAK sbg tmpt aku membesar dr kecik.tinggal la sume rakan2 d sane.

DIS 2006
kami da dpt rumah!tp kecik je.skali 2 kontena dtg,umah tu mcm stor kotak.semue kotak2 ngn manusia yg tgl kat c2(famili aku la).then aku ckp kat mne umah aku,xjauh pun.dekat je.tp kami xjmpe kat c2.kami jmpe d suatu mlm d bowling center.oohh!nervous!org yg da lme knl,bru nk jmpe.jmpe la mlm ni,stelah byk penipuan blaku.hahahaha.good looking.:P

JAN 2007
die taw mne aku skolah.tp skolah tu jauh sgt,kne naek kete pegi.kalo jln kaki,mau 45 min.eee!so parent aku decide nk move ke area skolah.kami tetap jmpe ble ade mse free.

FEB 2007
something happen to us! & the worst thing is,we r not a couple anymore.huk3~time ni parent aku da decide nk move ke area skolah.lg dekat ngn tmn umh die.jln kaki pun boleh.sudehnyer aku.ble da pindah,aku slalu je tjmpe ngn die.sedehsedehsedeh!tp aku xpnh sangke,dgn hubungn yg tbe2 ptos,die suda jd org laen.bukan lg boy yg dlu.ble aku msg die skadar tye khabar,die mrh2 aku.so xpela.aku cbe lpekan die walau aku taw bende tu susah nk buat.

JULAI 2007
his's birthday.aku wish jg walau xbls.

NOV 2007
SPM dtg tanpe di minta.hihihi.after spm,aku ade la tjmpe dgn die.wlau xslalu,aku bsyukur la sbb mse ni aku blum spenuhnyer lpekan die.kdg2 tu aku xdpt trime ape yg jd.aku rse mcm bende tu xpnah blaku.

MAC 2008
aku ikot plkn d sbuah pulau.mse ni aku da spenuh nyer lpekan die.alhamdulillah. :) kalau aku nmpk klibat die,aku sendiri pegi myorok.xnk die taw aku d c2.

HARI INI-NOV 2009
semue nyer telah lame berlalu.wlau kdg2 aku nmpk die,die cme kwn aku skrg.tp xtaw la die kan?susah nk duga ati org.biala semue yg tjdi menjd lipatan kenangan & pengajaran dlm hidup kite.kepade die,kalau terbace,terima kasih atas segale2nyer.

ps: i'm happy with my new lover 23.4.2009

Labels: , ,



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;


" Change with yours "

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • s t u d y k a t m a n e ? ?
  • b e r u b a h
  • a w k . . .
  • t u d u n g
  • f i n a l e x a m
  • k a s u t
  • h y e
  • j a t o h
  • p a p a d o m
  • j i k a e n g k a u p e r g i