C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOG
kau KAWAN BAEK aku?
Tuesday, January 12, 2010 • 1:02 PM • 10 comments


Friends Myspace Comments
best friends forever?
mst sume org ade kan?
aku pun.
so aku nk story psl kwn yg aku anggap best friends aku
memg xsangke la die wat aku camni
hari kejadian : 3 4 ari lepas
aku kol die nk ajak balek ipoh
teman kan aku tgk ayah aku
skali die xjwb,
die anta msg tye npe aku kol.
aku ckp la hajat aku tuh
skali die bls msg tu


"kalau aku ikot ko,ayah ko tuh leh sembuh ke?"


aku bls


"dwet tiket sume aku tanggung.pegi sehari je"


die bls


"aku n balak aku ade byk masalah.kau nk hubungan kteorg tros x baek ke?xkan sbb kau aku nk susahkan balak aku?"


cish!
tergamam aku
sbb balak die yg die knl 2 3 bulan
die leh wat aku camni


selama die susah dlu,
aku ni la yg byk tlg kau
tu pun aku rse aku xde nyusahkan kau lg.


xpela kwn baek ku
ape jd ngn kau lepas ni,
aku xpduli
jgn kau cari2 aku
untuk kepengtingan kau mcm yg slalu kau buat.
aku akan igt ape yg kau buat.
time kaseh bebanyak.

Labels: , , ,



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;


" Change with yours "

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • a y a h k u d UNIT RAWATAN RAPI
  • n a k COKLAT x???
  • c o n t e s t bru pulak!
  • l e l a k i : korang tampar kwn awek korang???
  • s a y a taw saya salah tp
  • h a r i jalan jalan ?
  • a k u TAKOT !
  • s k e a t i a k u la!
  • p e r l u ke sambut tahun baru?
  • n3 c u c i mate