C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOG
F * C K ! - BUKAN entri mencarot
Monday, August 30, 2010 • 7:11 PM • 6 comments
td kelas kejap je. jadi aku ke jusco untuk melawat sale. hehehehehe. dengan semangat yang menjulang2 untuk mengelakkan kereta aku panas dan terpaksa berjalan jauh, aku masuk la parking kat dalam. tapi sayang,tempat teduh semua penuh. nak x nak, kne naik rooftop. 

dah abis jalan segala, nak balek sbb nak pegi membeli belah di bazar. hehehehe.

bile aku nak trun dari parking tu, ade kereta naik dari level 1. kinta city ni parking ade level 1 dgn rooftop je. kereta tu masuk line keluar aku. aku dengan kasihan, reverse la sikit. tp kereta tu wat xtaw je. die tgk2 aku mcm aku pula salah. berhenti la kereta aku dengan kereta tu dalam 2 3 minit. last2 die ke tepi dengan tangan FUCK kat aku. mentang2 die laki, maen fuck2 ye ngn aku. bangang dan otak mu di kepala.

MACAM TU KE ADAB PEMANDU DI MALAYSIA?
patot la bile tegur je, kene bunuh segala bagai. 


 kinta city ipoh
credit ; google

Labels: ,



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;


" Change with yours "

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • aku terKAKU
  • MAWAR MERAH di langit
  • orang kurang upaya
  • i t u hak peribadi aku !
  • d a r a h babi dalam puntung rokok !
  • k a t a - kata dari si gumok saya !
  • T A G ; Only ONE
  • a p s a l kau buat perangai pagi pagi nih ? ? ? ?
  • balacis OR valacis ?
  • A W A R D ku award mu jua !