C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOG
FB ; Rosmah Mansur, sila minta maaf pada umat islam
Sunday, October 24, 2010 • 11:01 AM • 2 comments
salam semua!

setelah berabad x update,bersawang2, hari ni aku update...haahahaha....

tadi aku baru je nak offline facebook aku....sekali tengah skodeng wall wall orang ,aku nampak 1page bertajuk macam di atas... sila klik untuk join > Rosmah Mansur, sila minta maaf pada umat Islam . page ni ditubuhkan 10 / 10 / 10. ( ke aku ketinggalan??xpe, xkisah )

terkejut giler aku tengok...xsangka nye akan wat bende mcm ni...smlm aku tgk tv3 pkul 8 mlm, bukan maen lagi nak pertahankan melayu la, islam la...macam ni ke nk pertahankan? menyesatkan lg, ade la...

same2 la kite meninggalkan kemungkaran

Labels:



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;


" Change with yours "

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • F * C K ! - BUKAN entri mencarot
  • aku terKAKU
  • MAWAR MERAH di langit
  • orang kurang upaya
  • i t u hak peribadi aku !
  • d a r a h babi dalam puntung rokok !
  • k a t a - kata dari si gumok saya !
  • T A G ; Only ONE
  • a p s a l kau buat perangai pagi pagi nih ? ? ? ?
  • balacis OR valacis ?