C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOG
lori pasir terbalik
Sunday, May 1, 2011 • 12:51 PM • 2 comments
semalam aku dalam perjalanan dari ipoh ke kampung halaman tercinta di utara tanah air. semangat aku drive sebab nak kejar beberapa kenduri yang berlangsung semalam. memg aku speed je sebab target aku nak sampai sebelum pukul 1pm. lagi 22 km nak sampai susur keluar, dalam pukul 1215pm, kereta jalan macam semut. gune gear 1 2 je. huhuhuhu. tekanan perasaan aku. adelah dalam 40 min cam gitu je. semua tertanya2 ape jadi nih. ade xcident ke? bile da nampak lori pasir terbalik tepi jalan tu, aku macam bengang je. terbalik tepi jalan, tapi jem sepanjang jalan. adoi adoi. ni mesti sebab orang slow kan kereta nak tengok lori terbalik tu. elok da lepas lori tuh, jalan lengang je. isk3 xpatot betul. tu selamat lori pasir, kalo lori beras, lori duit yang terbalik macam sebelum2 nih yang pernah jadi kat tempat kite, mau smpi malam.



syiling RM 75 000 bertaburan di Lebuhraya Pedas


Pesta kaut beras Lebuh Raya Utara-Selatan berhampiran Tanjung Malim


moral: jangan perlahankan kenderaan anda untuk melihat.ehehehehe

Labels: ,



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;


" Change with yours "

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • puaskah?
  • masa berlalu
  • the END
  • happy annivesary!
  • "Hookah" atau "Shisha" tidak selamat digunakan
  • Conteng tudung dengan krayon
  • Lambang salib kat CLORETS INFINITY !
  • pijak **** !
  • MISSION complete !
  • aku berundur