C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOG
10 list to find a perfect guy!
Monday, June 27, 2011 • 2:28 AM • 1 comments
10 list to find a perfect guy! WOW! 2 3 hari lepas, aku baru tengok movie kurun yang ke berapa entah. watak utama, hilary duff. hahaha. aku memang suka syiok kat dia. dalam cerita tu, dia seorang penulis yang alone without boyfriend. so she list out the characteristic of  her dream guy after she watch romantic movie. sengal x? she was a journalist for COSMO! and she needs to type an articles about " how to find men in business investment". a men with a tie & coat! jadi die apply kerja dekat investment company and she got it!



dekat situ, macam macam karenah lelaki yang die dapat tengok. and she dates with all the men in that office to find who is the one suitable for her story. at the end dia realize bos dia yang xda langsung any one of the character become her boyfriend.

kadang kadang list yang kita ada untuk cari seseorang sebagai pasangan kita mungkin kita xkan jumpa. kalau jumpa pun, aku yakin xkan ada yang dapat ten out of ten. sebab pasangan kita tercipta untuk melengkapkan kekurangan kita. bukan sebab dia tercipta atas ciri-ciri yang kita nak. (:


Labels: , , ,



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;


" Change with yours "

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • cenderahati perkahwinan untuk tetamu
  • lembab je, bukan x pandai
  • short sem mengeratkan hubungan
  • never give up!
  • result!
  • lori pasir terbalik
  • puaskah?
  • masa berlalu
  • the END
  • happy annivesary!