C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOG
lembab je, bukan x pandai
Thursday, June 9, 2011 • 10:30 PM • 0 comments
lembab je, bukan xpandai. best x tajuk kita arini?entri ni pendek je. aku tujukan untuk orang-orang yang tersangat la BAJET! geram sangat aku tengok. kesian kat orang yang di kecil-kecilkan. tapi aku percaya, orang macam tuh, xkan ke mana. sape setuju dengan aku, angkat kaki tangan! kepada orang-orang yang ditindas dengan tekanan perasaan, korang berhak untuk memilih jalan yang korang nak lalui. just ignore people yang memg suke pandang down kat korang. peace!


ps: i love u 

Labels: , , ,



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;


" Change with yours "

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • short sem mengeratkan hubungan
  • never give up!
  • result!
  • lori pasir terbalik
  • puaskah?
  • masa berlalu
  • the END
  • happy annivesary!
  • "Hookah" atau "Shisha" tidak selamat digunakan
  • Conteng tudung dengan krayon